Over ons

Over ons

Graag stel ik mijzelf even aan u voor.
Mijn naam is Ellen van den Brink. Van jongs af aan wist ik dat ik iets met dieren wilde gaan doen. Na de middelbare school heb ik de opleiding Dierenverzorging gevolgd. Na het behalen van mijn diploma wilde ik mij gaan specialiseren op hondentrimmen.

Ik heb de hondentrimopleiding van het Dierenverzorgingscentrum in Barneveld gevolgd. Deze opleiding duurde ongeveer 1½ jaar, waarbij twee dagen per week stage moest worden gelopen.

Na het behalen van het diploma ben ik voor mijzelf begonnen. Achter het ouderlijk huis hebben we de schuur omgebouwd tot trimsalon. Hoewel de ruimte niet echt groot is, hebben we alle nodige voorzieningen aangebracht, zodat ik de honden op professionele wijze kan behandelen.

De behandeling van de hond bestaat uit het knippen van de nagels, het uitknippen van de haren tussen de voetzooltjes en het verwijderen van de haren uit de oren. Indien nodig worden de oren schoongemaakt. De ogen worden vrijgeknipt. Ook wordt de hond gewassen en geföhnt en daarna in het door u gewenste model geknipt.

Inclusief de stageperiode trim ik nu zo’n 20 jaar en ik doe dat met veel plezier.

Ik ben aangesloten bij de ABHB, dat is de vakvereniging van hondentrimmers. Alleen hondentrimmers, die de opleiding met goed gevolg hebben afgelegd, kunnen lid worden van de ABHB. Het is dan ook van belang uw hond te laten knippen door een bij de ABHB aangesloten trimsalon.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen. Het telefoonnummer e.d. vindt u op openingspagina van deze site.

Graag heet ik u als klant van harte welkom.

Ellen van den Brink